top of page

Workshop Teamdynamiek 4 juni Groot succes!

Op 4 juni gaven wij een workshop Teamdynamiek. Een open inschrijf workshop omdat wij geloven in het delen van ervaringen tussen mensen uit verschillende organisaties. Zo hadden we deelnemers oa vanuit het Kadaster, het RIVM, de brouwerij Bavaria, Hoogheemraadschap van Delfland, Inkef capital en Cato-SMS. Heel gevarieerd met allen eigen teamdynamieken in verschillende organisatie culturen.


Ontzettend leuk om te doen en deelnemers mee te nemen in de geheimen van groepsdynamiek.


“Hier moeten al mijn collega’s naar toe gaan. Echt waardevol om je team en je eigen rol daarin van een afstand te beschouwen en te bespreken met andere deelnemers”. Was een reactie van één van de deelnemers na onze workshop Teamdynamiek op 4 juni. jl.


Wat we voor ogen hadden gebeurde ook tijdens de workshop. Veel uitwisseling van ervaringen en vraagstukken. Gevoed door onze kennis over teamdynamiek en manieren om daar mee om te gaan in de praktijk.


En wat fijn om dat weer live te kunnen doen en Coronaproof natuurlijk! Met dank ook aan de goede zorgen van de locatie Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum.


Het is zeker voor herhaling vatbaar en daarom hebben we de volgende al gepland. Deze vindt plaats op 4 november 2021 in de middag. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie bel of mail ons gerust.
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page