Image by You X Ventures

AANBOD

Wij bieden persoonlijk leiderschapsprogramma’s en ontwikkelingstrajecten aan voor teams en
organisaties

Ik.png

IK IN VERBINDING

 

 

Deze tijd vraag veel van ons als mens en als medewerker. Er zijn veel veranderingen die flexibiliteit van ons vragen. En tegelijkertijd stellen we hoge eisen aan onszelf. Houden we vele ballen in de lucht.

Vragen die hierbij spelen zijn: Hoe blijf je in deze dynamische tijd ‘verbonden’ met jezelf? Met je eigen waarden en talenten? En met je drijfveren? En hoe blijf je verbonden met je organisatie?

 

Wij helpen jou om met dit soort vraagstukken aan de slag te gaan. Zodat je een volgende stap kunt zetten.

En meer gaat leven en werken vanuit je eigen talent en persoonlijke kracht. Maar ook meer plezier en energie uit het werk haalt. Met een grotere verbinding tussen je hoofd en je hart. 

TEAM IN VERBINDING

 

We werken bijna allemaal in teams. Maar wanneer functioneert een team optimaal? En in hoeverre werken we goed samen?

 

Een goed functionerend bestaat uit verschillende mensen die elkaar aanvullen, elkaars zwakke punten opvangen, elkaars sterke punten benutten. Èn gericht zijn op synergie in hun handelingen. Maar hoe moeilijk is dat in de praktijk? En hoe vaak ervaren we niet dat we elkaar eigenlijk te weinig zien en echt verbonden zijn? Zeker in deze tijd van vooral thuiswerken.

 

Hoe blijf je als team in deze dynamische tijd verbonden? En hoe kunnen we optimaal samenwerken en tegelijkertijd van ieders kwaliteiten gebruikmaken? 

Om samen met jouw team antwoord te vinden op deze vragen hebben wij TEAMFLOW ontwikkeld.

 

ORGANISATIE IN VERBINDING

 

Samenwerken over teamgrenzen heen

Samenwerking tussen verschillende afdelingen en teams gaat niet altijd vanzelf. Ieder spreekt binnen eenzelfde proces vaak toch een andere taal en taken en verantwoordelijkheden zijn niet altijd even duidelijk. Wij zorgen voor verduidelijking van ieders verantwoordelijkheden, zichtbaarheid van taken en belangen, door het begeleiden van een goede dialoog met elkaar. Zo ontstaat begrip, vertrouwen en doelgerichtheid in de samenwerking.

 

Organisatie ontwikkeling

Wij ontwerpen en begeleiden ontwikkeltrajecten om organisaties in beweging te brengen richting de gewenste situatie. Wij benaderen verandervraagstukken hierbij altijd vanuit de gehele context, waarbij we interventies doen op alle niveaus. We helpen medewerkers en leidinggevenden zich de gewenste verandering eigen te maken. Hierbij geloven we in het action-learning principe en gebruiken we verschillende tools en werk – en leervormen.

We gaan graag in gesprek om je te helpen je organisatie in beweging te zetten richting de gewenste situatie.

 

Verbinding met de medewerker

Je mensen zijn je belangrijkste assets. Hoe gaan jullie daarmee om? Hoe help je ze het beste uit zichzelf te halen? Maar ook zeker in deze tijd van werken op afstand is een veel gestelde vraag: “Hoe houden we mensen gemotiveerd en verbonden met de organisatie?”.

Graag komen wij met jou in contact als je bovenstaande vragen herkent. Zodat we samen kunnen bepalen hoe we jullie organisatie hierin kunnen ondersteunen. Juist in deze tijd is aandacht voor de medewerker cruciaal. 

talentinverbinding@ 2020-2021