top of page

NEXT STEP LEADERSHIP         

 

 

Ben jij toe aan een 'volgende' stap in je leven maar weet je niet precies welke stap en hoe daar te komen? Of wil je misschien iets anders in je werk of je privé-leven maar weet je niet goed wat? Dan hebben wij een prachtig programma voor jou, Next Step Leadership. 

 

Next Step Leadership is een intensieve persoonlijke leiderschapsreis met aandacht voor ervaren, denken, voelen én doen. Speciaal voor jou als gedreven dertiger of begin veertiger die toe is aan het zetten van een wezenlijke volgende 'stap' in je persoonlijke groei. 

Na het programma ben je nog meer in staat om met inzet van je talenten, bezieling en een krachtig leiderschap een bijdrage te leveren aan zowel je persoonlijke- als wel je professionele leefomgeving.

 

Wat gaat het je onder andere opleveren:

- Een groter zelfbewustzijn en inzicht in jezelf en waar je voor staat en wat je wilt;

- Meer balans in privé en werk;

- Communicatie die duidelijker en effectiever is;

- Meer energie en zelfvertrouwen;

- Concrete acties om effectiever je gewenste resultaten te behalen.

Het programma is zeer persoonsgericht omdat we met kleine groepen 6 tot 8 mensen) werken. Het programma is heel divers in het gebruik van werkvormen. Te denken valt aan meditaties, reflectie opdrachten, creatieve opdrachten, opstellingen, intervisie en lichaamsgerichten oefeningen. En jouw eigen vraagstukken zijn altijd het uitgangspunt voor wat we doen. 

Ben jij toe aan een volgende persoonlijke reis met jezelf? En wil je dit graag doen in een kleine groep leeftijdgenoten in een prachtige setting in de natuur? Voor meer informatie, kijk op de speciale website van nextstepleadership.nl.

NEEM CONTACT OP

Logo Talent in Verbinding_diap.png
bottom of page