top of page

OVER ONS

Talent in Verbinding is ontstaan vanuit de overtuiging dat het leven draait om verbinding met jezelf en de ander. En dat ‘samen’ leuker is dan alleen.

“In onze samenwerking voelden we zowel de ‘verbinding’ op persoonlijk vlak als wel op de visie met betrekking tot ontwikkeling van mensen en samenwerking in organisaties”.

Met onze jarenlange ervaring in de profit- en nonprofit sector als (team)coach, organisatieadviseur en trainer bundelen we onze talenten zodat we meer impact kunnen maken. En onze missie, werken aan een wereld waarin meer connectie wordt gemaakt met het eigen potentieel en met elkaar, tot uiting laten komen.  

Een wereld waarin

meer verbinding

wordt gemaakt,

is onze drijfveer

Angelique_2173_groot.jpg

"Nieuwsgierigheid naar jezelf én de ander zorgt voor verbinding”

ANGELIQUE DE LAAT

In het leven gaat het voor mij om samen, verbinding, betrokkenheid en aandacht. Maar ook om het onafhankelijk kunnen zijn -en handelen, altijd met respect en aandacht voor anderen in je omgeving. Ik handel altijd vanuit vertrouwen in de ander en mezelf. Leren -en ontwikkelen is daarbij voor mij essentieel. Uit alles is een les te halen voor de toekomst. 

 

Als coach, procesbegeleider en trainer zet ik me in voor individuen, (project) teams en organisaties die ook gaan voor een goede samenwerking, voor het ontdekken hoe die samenwerking verder vorm te geven en met elkaar de resultaten te halen die met elkaar zijn afgesproken. Daarbij wil ik ze laten ontdekken dat het aangaan van spanning en conflict - in plaats van het uit de weg gaan - mooie duurzame resultaten oplevert. 

Ik ben onder andere opgeleid bij de School voor Coaching en bij Human Dimensions op het gebied van Deep Democracy en gespecialiseerd in het begeleiden van IPM-teams.

Eveline_2238_groot.jpg

"Leer van gisteren,

droom van morgen,

leef vandaag."

EVELINE VAN DER GIESSEN

“Ieder mens beschikt over een onuitputtelijke kracht. Mensen hiermee contact laten maken. Vanuit echte verbinding, een verbinding tussen hoofd en hart. Dat is waar mijn hart ligt. Mensen bewust maken van hun potentieel, waar hun energie en passie ligt. En begeleiden in hun ontwikkeling en groei. Voor het individu maar ook voor teams en hele organisaties. Want een team of organisatie kan pas groeien als de individuen willen groeien”. 

Iedereen is op zoek naar verbondenheid. Ik geloof dat als je begint met de verbinding vanuit jezelf, je vervolgens de verbinding kan maken met de ander. En dus het team en organisatie waar jij voor werkt. 

Ik heb veel ervaring in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Als teamcoach, persoonlijk coach, organisatieadviseur en trainer. Ik ben onder andere opgeleid  bij de Academie voor Coaching. En gespecialiseerd in het systemisch werk bij het Bert Hellinger Instituut. 

ONZE VISIE

Vanuit de verbinding kan het potentieel tot uiting komen. Niets heeft betekenis van zichzelf. Een talent wordt pas zichtbaar in de relatie tot de ander en de context. En echte verandering ontstaat door beweging vanuit verbinding.

 

Wij zien onszelf als gidsen die zorgen voor de beweging die nodig is om een volgende stap te zetten. Voor jou als individu, voor je team of je organisatie. Zodat er groei kan ontstaan. Want hoe mooi is het als we leven en werken vanuit ons talent! Want daar zit passie en moeiteloosheid!

 

Wat ons kenmerkt is betrokkenheid, doortastendheid en positiviteit.

Icons_Betrokken-doortastend-positief_ora

betrokken

Icons_Betrokken-doortastend-positief_ora

doortastend

Icons_Betrokken-doortastend-positief_ora

 positief

ONZE PARTNERS

Logo natuurlijk Talent.png
Personalcolor-Persoonlijkheidsprofiel-on
logo-louisjurjus.png
Logo_QiPeople_Strapline.png
Newmarck2012-web.png
bottom of page